<div dir="ltr">I did the patch. still no controller card. </div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Fri, Jul 12, 2013 at 8:55 AM, Robert Jacobson <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:Robert.C.Jacobson@nasa.gov" target="_blank">Robert.C.Jacobson@nasa.gov</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
  
    
  
  <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div><br>
      I think you need a patch to the IPMI startup script when using
      OMSA 7.2 (or 7.2.1) and CentOS/RHEL 6.4:<br>
      <br>
      See<br>
<a href="http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/2013-March/047853.html" target="_blank">http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/2013-March/047853.html</a><br>
<a href="http://linux.dell.com/files/openmanage-contributions/ipmi/dsm_sa_ipmi.patch" target="_blank">http://linux.dell.com/files/openmanage-contributions/ipmi/dsm_sa_ipmi.patch</a><div><div class="h5"><br>
      <br>
      <br>
      On 2013-07-11 12:28 PM, Luis Nagaki wrote:<br>
    </div></div></div>
    <blockquote type="cite"><div><div class="h5">
      <div dir="ltr">Sorry!
        <div><br>
        </div>
        <div>CentOS 6.4 </div>
        <div>2.6.32-358.11.1.el6.x86_64<br>
        </div>
        <div><br>
        </div>
        <div>inventory_firmware sees the card, but the OSMA
          does not. i really need to monitor the Raid =(</div>
        <div><br>
        </div>
      </div>
      <div class="gmail_extra"><br>
        <br>
        <div class="gmail_quote">On Thu, Jul 11, 2013 at 12:23 PM, <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:Deepu_Syam_Sreedhar@dell.com" target="_blank">Deepu_Syam_Sreedhar@dell.com</a>&gt;</span>
          wrote:<br>
          <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Could you
            please let me know the OS flavor?<br>
            <br>
            Thanks,<br>
            Deepu<br>
            <br>
            From: linux-poweredge-bounces-Lists On Behalf Of Luis Nagaki<br>
            Sent: Thursday, July 11, 2013 7:52 PM<br>
            To: linux-poweredge-Lists<br>
            Subject: [Linux-PowerEdge] OSMA H710 - T620 No storage
            Controller<br>
            <div>
              <div><br>
                Hey guys, can you help? i installed 7.2 and it now
                sometimes reboots the server and the display on the
                server says there was an error please power cycle.<br>
                <br>
                also i can not seem to get the sofware to see my storage
                controller =( h710 perc but the firmware updater updated
                it etc. still no go<br>
                <br>
              </div>
            </div>
          </blockquote>
        </div>
        <br>
      </div>
      <br>
      <fieldset></fieldset>
      <br>
      </div></div><div class="im"><pre>_______________________________________________
Linux-PowerEdge mailing list
<a href="mailto:Linux-PowerEdge@dell.com" target="_blank">Linux-PowerEdge@dell.com</a>
<a href="https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge" target="_blank">https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge</a>
</pre>
    </div></blockquote>
    <br>
    <br>
  </div>

</blockquote></div><br></div>