<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 12 (filtered medium)">
<style>
<!--
 /* Font Definitions */
 @font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page Section1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>
<!--[if gte mso 9]><xml>
 <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
 <o:shapelayout v:ext="edit">
  <o:idmap v:ext="edit" data="1" />
 </o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>

<body lang=EN-US link=blue vlink=purple>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal>I have a PE2850 with two connections to the SAN, with
multipathing set up:<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p>

<p class=MsoNormal>[root@ccvobtest2850 network-scripts]# multipath -ll<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal>DubSanGrp01VolCC (36090a048d03f308d51b1f47c000030a6) dm-18
EQLOGIC,100E-00<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal>[size=500G][features=1 queue_if_no_path][hwhandler=0][rw]<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal>\_ round-robin 0 [prio=2][active]<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal>&nbsp;\_ 3:0:0:0 sdc 8:32&nbsp; [active][ready]<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal>&nbsp;\_ 4:0:0:0 sdd 8:48&nbsp; [active][ready]<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p>

<p class=MsoNormal>My connections to the san are eth1 and eth2<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p>

<p class=MsoNormal>When I ifdown eth2, both paths stay up. However if I ifdown
eth1, one path goes down and the other stays up. If I *<b>then</b>* down eth2
it goes down also.<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p>

<p class=MsoNormal>Any ideas why this may be happening? Seems a bit weird<o:p></o:p></p>

</div>

<pre>

The information in this email is confidential and may be legally privileged.
It is intended solely for the addressee. Access to this email by anyone else
is unauthorized. If you are not the intended recipient, any disclosure,
copying, distribution or any action taken or omitted to be taken in reliance
on it, is prohibited and may be unlawful. If you are not the intended
addressee please contact the sender and dispose of this e-mail. Thank you.
</pre></body>

</html>