ESX4i doesn&#39;t use port 1311.  You&#39;ll have to install OMSA web services on another host to connect to OMSA in 4i.<br><br><div class="gmail_quote">On Thu, Mar 4, 2010 at 5:51 PM,  <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:Benjamin_Gordy@dell.com">Benjamin_Gordy@dell.com</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">OpenManage allows the system hardware to be viewable from a web browser when you point the browser to the Windows system you installed the OpenManage web server on.  Once at the login screen <a href="http://windowshost:1311" target="_blank">http://windowshost:1311</a> you will then enter the name of the ESX host you installed the instrumentation on, along with root / password.<br>

<br>
Installing OpenManage on ESX does not change storage information seen from within the Virtual Infrastructure Client.<br>
<br>
<a href="http://support.dell.com/support/edocs/software/smsom/6.2/en/omsa_ig/html/instesxi.htm#wp1097899" target="_blank">http://support.dell.com/support/edocs/software/smsom/6.2/en/omsa_ig/html/instesxi.htm#wp1097899</a><br>

<br>
Ben Gordy<br>
<br>
<br>
<br>
-----Original Message-----<br>
From: linux-poweredge-bounces-Lists On Behalf Of Robert von Bismarck<br>
Sent: Thursday, March 04, 2010 5:13 AM<br>
To: linux-poweredge-Lists<br>
Subject: OT: monitoring PERC4e/di in ESXi 4.0<br>
<br>
Hi all,<br>
<br>
Maybe slightly off-topic, but asking anyway.<br>
We installed ESXi 4.0 on a refurbished PE2850 with a PERC4e/di with 6x73Gb disks in RAID5 for light lab virtualization duties.<br>
We used the ESXi 4.0 installer with Dell customisations, installed OpenManage via VMware vCLI, and the &quot;health status&quot; in vsphere client shows all the bits of the hardware nicely, but not the PERC, even though it&#39;s recognized and useable as a datastore.<br>

<br>
After configuring SNMP traps in ESXi, we tried pulling a power cable, and got the traps we expected, but pulling a live disk out of the raid array did not do anything except start the &quot;Blinking Amber Light of Trouble(tm)&quot; on the server front. No status change in vsphere client either.<br>

<br>
Thanks for any hints/clues,<br>
<br>
Kind regards,<br>
<br>
Robert von Bismarck<br>
Senior Systems Engineer<br>
<br>
<br>
VTX SERVICES SA<br>
Une société du groupe VTX Telecom<br>
=====================================================================<br>
Tél : 021 721 11 11 - Mobile : 079 541 37 28 - VoIP VTX 062 503 79 05<br>
Av. de Lavaux 101 - 1009 Pully<br>
<a href="http://www.vtx.ch" target="_blank">http://www.vtx.ch</a> - robert.von <a href="mailto:bismarck@vtx-telecom.ch">bismarck@vtx-telecom.ch</a><br>
=====================================================================<br>
<br>
_______________________________________________<br>
Linux-PowerEdge mailing list<br>
<a href="mailto:Linux-PowerEdge@dell.com">Linux-PowerEdge@dell.com</a><br>
<a href="https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge" target="_blank">https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge</a><br>
Please read the FAQ at <a href="http://lists.us.dell.com/faq" target="_blank">http://lists.us.dell.com/faq</a><br>
<br>
_______________________________________________<br>
Linux-PowerEdge mailing list<br>
<a href="mailto:Linux-PowerEdge@dell.com">Linux-PowerEdge@dell.com</a><br>
<a href="https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge" target="_blank">https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge</a><br>
Please read the FAQ at <a href="http://lists.us.dell.com/faq" target="_blank">http://lists.us.dell.com/faq</a><br>
</blockquote></div><br>