<html>

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 11 (filtered)">
<style>
<!--
 /* Font Definitions */
 @font-face
        {font-family:"Century Gothic";
        panose-1:2 11 5 2 2 2 2 2 2 4;}
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0pt;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:10.0pt;
        font-family:"Century Gothic";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {font-family:"Century Gothic";
        color:windowtext;
        font-weight:normal;
        font-style:normal;
        text-decoration:none none;}
@page Section1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>

</head>

<body lang=EN-US link=blue vlink=purple>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>&nbsp;</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>Hi everyone,</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>&nbsp;</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>I have a PE 2950 which I recently rebooted and when it came up the
system halted with:</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>&nbsp;</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>PCIe Degraded with Link Width Error: Embedded NIC 2</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>Expected Link Width is x4</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>Actual Link Width is x1</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>System Halted</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>&nbsp;</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>Remote Access Admin log shows:</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>POST Error: POST sensor, POST fatal error #254</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>&nbsp;</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>I&#8217;m not sure what any of it means.</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>&nbsp;</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>A quick Google has docs which say to reseat the NIC, but this is obviously
an embedded NIC so probably a bad idea to try that.&nbsp; Dell has a tech on
the way with a replacement motherboard, but does anyone find it odd that a
buggy embedded NIC can bring a system to a halt?&nbsp; I have unembedded NICs
on my systems for redundancy, but I guess if an embedded NIC goes amuck I won&#8217;t
be able to get past the system halt in order to use them?</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>&nbsp;</span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face="Century Gothic"><span style='font-size:
10.0pt'>Rob C</span></font></p>

</div>

</body>

</html>