<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<META content="MSHTML 6.00.2800.1264" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV><FONT color=#000000><SPAN class=976260406-11122006><FONT size=2><FONT 
face=Arial>Have installed OMSA 5.1 on a PE1950&nbsp;from <FONT 
color=#40403c>Sander Keemink and Bas van der Vlies's repository.&nbsp; The 
install seemed to go through without hitch.&nbsp; Im not interested in the web 
interface, and only really want to use the CLI to access temperature/chassis 
status.&nbsp;&nbsp; However I seem to be unable to be recognised as Admin 
level.&nbsp; Logged in as root:</FONT></FONT></FONT></SPAN></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial><FONT color=#000000><FONT size=2><STRONG><SPAN 
class=976260406-11122006></SPAN></STRONG></FONT></FONT></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT><FONT><FONT face=Arial><FONT color=#000000><FONT size=2><STRONG><SPAN 
class=976260406-11122006>testhost:</SPAN># /opt/dell/srvadmin/oma/bin/omconfig 
preferences useraccess enable=<SPAN 
class=976260406-11122006>user</SPAN><BR></STRONG><EM>User access rights set 
successfully.</EM></FONT></FONT></FONT></FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2><STRONG><SPAN 
class=976260406-11122006>testhost:</SPAN># /opt/dell/srvadmin/oma/bin/omreport 
chassis -?</STRONG></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 
size=2><EM>omreport&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Reports 
component properties.</EM></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2><EM>The available command(s) 
are:</EM></FONT></DIV>
<DIV><EM></EM>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 
size=2><EM>Command&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
Description<BR>Error! User has insufficient privileges to run 
command.</EM><BR></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><SPAN class=976260406-11122006><FONT face=Arial color=#000000 size=2>Have 
tried modding /opt/dell/srvadmin/iws/config/users.ini - but seem to be getting 
no where.&nbsp; Any hints? (am expecting that Im overlooking something 
completely&nbsp;obvious here..)</FONT></SPAN></DIV>
<DIV><SPAN class=976260406-11122006><FONT face=Arial color=#000000 
size=2></FONT></SPAN>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial color=#000000 size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV align=left><FONT face=Arial color=#000000 
size=2>Regards<BR>__________________________________________ <BR>Dean 
Manners</FONT></DIV></BODY></HTML>