<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"
xmlns:ns0="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 11 (filtered medium)">
<style>
<!--
 /* Font Definitions */
 @font-face
        {font-family:Tahoma;
        panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;}
@font-face
        {font-family:"Comic Sans MS";
        panose-1:3 15 7 2 3 3 2 2 2 4;}
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:Tahoma;
        color:windowtext;
        font-weight:normal;
        font-style:normal;
        text-decoration:none none;}
@page Section1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>

</head>

<body lang=EN-US link=blue vlink=purple>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>I have a 2600 running Linux 7.3 that I can NOT get to
connect to the network.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>Details:<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- Static IP with correct gateway, DNS, etc. (I have 2 other
2600&#8217;s, running the exact same configuration, that work fine, so I have
something to compare to.)<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- Server was in a different location, and moved to our
local network. I updated the network settings as stated above. It was working
fine when it left the previous location.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- There is no internal firewall running. Iptables service
is disabled, etc.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- There are two network cards. I am only using one. I tried
both with the same results.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- I&#8217;ve tried multiple available IP&#8217;s.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- I&#8217;ve tried DHCP, but it can not get an IP.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- I&#8217;ve tried different ports on our switch.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- The connection appears to be &#8220;hot&#8221; as it&#8217;s
port on the switch is lit up.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>- I&#8217;ve tried different cables.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>I&#8217;m stumped. Any suggestions would be appreciated.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Tahoma'>Thanks,<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><strong><b><font size=2 face=Tahoma><span style='font-size:
10.0pt;font-family:Tahoma'><ns0:PersonName w:insAuthor="tmills"
 w:insDate="2005-03-22T08:59:00Z" w:endInsAuthor="tmills"
 w:endInsDate="2005-03-22T08:59:00Z"><font color=gray><span style='color:gray'>_______________________</span></font></ns0:PersonName></span></font></b></strong><o:p></o:p></p>

<ns0:PersonName w:insAuthor="tmills" w:insDate="2005-03-22T08:59:00Z"
 w:endInsAuthor="tmills" w:endInsDate="2005-03-22T08:59:00Z">
 <p class=MsoNormal><font size=2 color=black face=Tahoma><span
 style='font-size:10.0pt;font-family:Tahoma;color:black'>Tim Mills<br>
 Support Engineer<br>
 BIAP Systems, Inc.<br>
 </span></font><strong><b><font size=2 color=gray face=Tahoma><span
 style='font-size:10.0pt;font-family:Tahoma;color:gray'>Visit our website
 at&nbsp;</span></font></b></strong><font color=gray face="Comic Sans MS"><span
 style='font-family:"Comic Sans MS";color:gray'><a href="http://www.biap.com"
 title="http://www.biap.com/"><strong><b><font size=2 color=black face=Tahoma><span
 style='font-size:10.0pt;font-family:Tahoma;color:windowtext;text-decoration:
 none'>www.biap.com</span></font></b></strong></a><o:p></o:p></span></font></p>
 <p class=MsoNormal><font size=3 color=gray face="Comic Sans MS"><span
 style='font-size:12.0pt;font-family:"Comic Sans MS";color:gray'>&nbsp;</span></font><font
 color=gray face="Comic Sans MS"><span style='font-family:"Comic Sans MS";
 color:gray'><o:p></o:p></span></font></p>
</ns0:PersonName>

<p class=MsoNormal><font size=3 face="Times New Roman"><span style='font-size:
12.0pt'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

</div>

</body>

</html>