<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 11 (filtered medium)">
<style>
<!--
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:Arial;
        color:windowtext;}
@page Section1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>

</head>

<body lang=EN-US link=blue vlink=purple>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>All,<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; This is not really a linux question on dells but
I got some great advice/help here in the past so I thought I would ask
anyway.&nbsp;&nbsp; To make a long story short we bought 2 dell 2650&#8217;s and a dell
powervault 220s.&nbsp; My initial goal was to cluster these together for use with an
app called webct.&nbsp; After I bought the hardware I found out that webct will only
use the clustering software from Steeleye software called Lifekeeper for which
I hadn&#8217;t budgeted enough money. I then &nbsp;hooked up one of the 2650s to the
220S in non cluster mode. Everything worked fine after I upgraded the kernel in
Redhat 7.3.&nbsp; Now, we are between semesters and I have budgeted for Lifekeeper so
I would like to set up the cluster the way it should be.&nbsp; I know I have to change
the switch on the 220s to cluster mode and then set the perc 3di&nbsp; to run in cluster
mode and change the scsi id&#8217;s.&nbsp; My question is if I do this will I lose
all the data that is currently on the 220S.&nbsp; The second 2650 is not hooked up
to the 220s I&#8217;m worried that when I hook it up and set up the raid
configuration that all the webct data is going to be lost. I hope someone might
know the answer or can point in the right direction.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span style='font-size:10.0pt;
font-family:Arial'>Thanks in advance - Frank<o:p></o:p></span></font></p>

</div>

</body>

</html>