openmanage 6.2 / missing controller issue fixed ?

Nielsen, Steve SNielsen at comscore.com
Fri Mar 19 13:03:27 CDT 2010


You need to install OpenIPMI and then run "srvadmin-sevices.sh restart".

That works on my systems.

Steve



Steve Nielsen  VP, Open Source Engineering  |  comScore, Inc. (NASDAQ:SCOR)
o +1 (312) 775-6473  |   SNielsen at comscore.com
............................................................................................................................
comScore
Measuring the Digital World

Introducing the AdEffx™ Suite for Digital Advertising Effectiveness
Measure what Matters Correctly
http://www.comscore.com/AdEffx

-----Original Message-----

From: linux-poweredge-bounces at dell.com [mailto:linux-poweredge-bounces at dell.com] On Behalf Of Ryan Pugatch
Sent: Friday, March 19, 2010 12:42 PM
To: Ryan Miller
Cc: linux-poweredge at dell.com
Subject: Re: openmanage 6.2 / missing controller issue fixed ?

Yeah, with srvadmin-all.  Fresh install on both R710 and 1950.

[root at testbox ~]# omreport storage controller
No controllers found

[root at testbox ~]# omreport chassis info
Error! Chassis info setting unavailable on this system.

etc..


from our kickstart post-reboot script:

yum -y install srvadmin-all
/usr/bin/srvadmin-services.sh start


after we do that, we install Dell firmware upgrades and do a yum update.
   I wonder if maybe one of those breaks it?



On 03/19/2010 01:20 PM, Ryan Miller wrote:
> Did you actually install srvadmin-all ?  I know it seems like it should work with just the storage packages, but I think some of the underlying services are set up by other packages.  6.2 is now working for me with clean install on CentOS 5 with PERC6i and SAS5i controllers.  Haven't tried it on an H700 yet.
>
> Ryan
>
>> -----Original Message-----
>> From: linux-poweredge-bounces at dell.com [mailto:linux-poweredge-
>> bounces at dell.com] On Behalf Of Ryan Pugatch
>> Sent: Friday, March 19, 2010 12:31 PM
>> To: Keith Beeby
>> Cc: linux-poweredge at dell.com
>> Subject: Re: openmanage 6.2 / missing controller issue fixed ?
>>
>> On 03/19/2010 12:29 PM, Keith Beeby wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> So is just the case we are waiting for Dell to resolve this with a
>> new update?
>>>
>>> Anyone know if Dell has acknowledged the issue and working on a
>> resolve?
>>>
>>> Thanks
>>>
>>> Keith
>>>
>>
>> I'm not really sure at this point.. some people say it works, others
>> day
>> it doesn't.  It doesn't work for me.
>>
>> Ryan
>>
>> _______________________________________________
>> Linux-PowerEdge mailing list
>> Linux-PowerEdge at dell.com
>> https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
>> Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq


_______________________________________________
Linux-PowerEdge mailing list
Linux-PowerEdge at dell.com
https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq




More information about the Linux-PowerEdge mailing list