CentOS install can't find /dev/sda?

Peter Larsen plarsen at famlarsen.homelinux.com
Wed Feb 24 00:55:06 CST 2010


You need the raid drivers from Dell; perc isn't recognized out of the
box with Centos.

On Tue, 2010-02-23 at 22:32 -0500, Steve Jenkins wrote:

> I've been trying for a few days now to install CentOS 5.4 on a PowerEdge
> 1850. During the boot, I can press CTRL+M to configure the RAID
> controller and 2 drives into a RAID 1 array which initializes and
> appears just fine.
> 
> However, trying to install CentOS (Net install, DVD install, 64-bit,
> 32-bit, text install, gui install, etc.) always fails right after the
> "Welcome to CentOS" part when it reports that it can't find /dev/sda to
> partition pre-install.
> 
> Has anyone else seen this? I've updated all the firmwares possible, and
> am still seeing this issue. I've decided that the RAID controller is
> probably wonky, but before I work on swapping that out, anyone else have
> any ideas I may have missed?
> 
> Thanks,
> 
> Steve
> 
> _______________________________________________
> Linux-PowerEdge mailing list
> Linux-PowerEdge at dell.com
> https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq


-- 

Best Regards
  Peter Larsen

Wise words of the day:
I saw a subliminal advertising executive, but only for a second.
		-- Steven Wright
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/attachments/20100224/76644e8e/attachment.htm 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 198 bytes
Desc: This is a digitally signed message part
Url : http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/attachments/20100224/76644e8e/attachment.sig 


More information about the Linux-PowerEdge mailing list