Dell OMSA repository setup errors

Jeffrey_L_Mendoza at Dell.com Jeffrey_L_Mendoza at Dell.com
Fri Feb 6 16:05:56 CST 2009


Ahh, I see. I don't have an OEL 4 setup here, RHEL 4 is working. Didn't
someone say they've seen this before? Care to share?

-Jeff 

> -----Original Message-----
> From: Mukarram Syed [mailto:muksyed at stanford.edu] 
> Sent: Friday, February 06, 2009 1:41 PM
> To: Mendoza, Jeff; linux-poweredge-Lists
> Subject: RE: Dell OMSA repository setup errors
> 
> Thanks Jeffrey for pointing this out.
> I think I am back to square one of my problem.
> 
> # mukarram
> 
> #  wget -q -O - 
> http://linux.dell.com/repo/hardware/latest/bootstrap.cgi | 
> bash Downloading GPG key:
> http://linux.dell.com/repo/hardware/latest/RPM-GPG-KEY-dell
>     Importing key into RPM.
> Downloading GPG key:
> http://linux.dell.com/repo/hardware/latest/RPM-GPG-KEY-libsmbios
>     Importing key into RPM.
> Downloading repository RPM
> Installing repository rpm:
> http://linux.dell.com/repo/hardware/latest/platform_independen
> t/rh40/prereq/
> dell-omsa-repository-2-4.noarch.rpm
> error: unpacking of archive failed: cpio: read failed - No 
> such file or directory
> 
> # which cpio
> /bin/cpio
> 
> -----Original Message-----
> From: Jeffrey_L_Mendoza at Dell.com [mailto:Jeffrey_L_Mendoza at Dell.com]
> Sent: Friday, February 06, 2009 9:25 AM
> To: muksyed at stanford.edu; linux-poweredge at lists.us.dell.com
> Subject: RE: Dell OMSA repository setup errors
> 
> Oh, I see now. That output looks funny because it is for the 
> community repo, and I was expecting output for the hardware 
> repo bootstrap script.
> 
> The OMSA/hardware repo is available here:
> http://linux.dell.com/repo/hardware/
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Mukarram Syed [mailto:muksyed at stanford.edu]
> > Sent: Thursday, February 05, 2009 5:53 PM
> > To: Mendoza, Jeff; linux-poweredge-Lists
> > Subject: RE: Dell OMSA repository setup errors
> > 
> > EL4.
> > 
> > Thanks for responding.
> > 
> > # mukarram
> > 
> > -----Original Message-----
> > From: Jeffrey_L_Mendoza at Dell.com [mailto:Jeffrey_L_Mendoza at Dell.com]
> > Sent: Thursday, February 05, 2009 3:40 PM
> > To: muksyed at stanford.edu; linux-poweredge at lists.us.dell.com
> > Subject: RE: Dell OMSA repository setup errors
> > 
> > > # wget -q -O -
> > > http://linux.dell.com/repo/community/bootstrap.cgi | bash
> > > 
> > > Downloading GPG key: 
> > > http://linux.dell.com/repo/community/RPM-GPG-KEY-dell
> > > 
> > >     Key already exists in RPM, skipping Downloading GPG key:
> > > http://linux.dell.com/repo/community/RPM-GPG-KEY-libsmbios
> > >     Key already exists in RPM, skipping Downloading GPG key:
> > > http://linux.dell.com/repo/community/mirrors.cgi?osname=el4&ba
> > search=i386&re
> > > dirpath=/repodata/repomd.xml.key
> > >     Importing key into RPM.
> > > Downloading repository RPM
> > > Installing repository rpm:
> > > http://linux.dell.com/repo/community/content/el4-i386/noarch/d
> > ell-community-
> > > repository-1-10.2.el4.noarch.rpm
> > > Done!
> > > 
> > 
> > This output doesn't look right. It looks like the script couldn't 
> > figure out which OS it was running on. Which version of OEL are you 
> > using?
> > 
> > Thanks,
> > Jeff
> > 
> > 
> 
> 



More information about the Linux-PowerEdge mailing list