"command response could not be provided"

Krishnaprasad_K at Dell.com Krishnaprasad_K at Dell.com
Mon Jan 1 22:34:11 CST 2007


 

Are you using the correct BMC firmware version available .

-----Original Message-----
From: linux-poweredge-bounces at dell.com
[mailto:linux-poweredge-bounces at dell.com] On Behalf Of Rob Munsch
Sent: Friday, December 29, 2006 10:54 PM
To: linux-poweredge-Lists
Subject: "command response could not be provided"

I've gotten the IPMI drivers, ipmitool, and assorted other goodies all
working on a Poweredge 1750, but half the sensors come up with (very
verbose) errors, thusly:

-----
~# ipmitool sdr
Basebrd Mgt Ctlr | Static MC @ 20h   | ok
Error reading sensor CPU 1 (#01): Command response could not be provided
Error reading sensor CPU 2 (#02): Command response could not be provided
Error reading sensor CPU 3 (#03): Command response could not be provided
Error reading sensor CPU 4 (#04): Command response could not be provided
CPU Planar       | 32 degrees C      | ok
Ambient          | 19 degrees C      | ok
CPU              | 1.51 Volts        | ok
-----

Is this a problem with the BMC itself, does it mean those sensors aren't
present, did i not do this right, all three, or something else..?

--
Rob Munsch
Solutions For Progress IT
www.solutionsforprogress.com

_______________________________________________
Linux-PowerEdge mailing list
Linux-PowerEdge at dell.com
http://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq



More information about the Linux-PowerEdge mailing list