Using GRUB from CentOS 6.2 on a Poweredge 510.<div><br></div><div>But no output from GRUB on Serial-over-LAN after the point where the message</div><div>&quot;Press any key..&quot; appears to select between serial or console.</div>
<div><br></div><div>Kernel and agetty on COM2 work fine, though.</div><div><br></div><div>BIOS:</div><div>Console Redirection COM2 - ON</div><div>Console Redirection after Boot -OFF</div><div><br></div><div>GRUB:</div><div>
timeout 20</div><div>serial --unit=1 --speed=115200</div><div>terminal --timeout=10 serial console</div><div><br></div><div>Kernel:</div><div>&lt;....&gt;  console=ttyS1,115200 console=tty0</div><div><br></div><div>I can see the part where GRUB shows &quot;Press any key to continue&quot;  on both internal video and SOL channels.</div>
<div>After that the serial-over-LAN does not take input or show the GRUB menu.</div><div><br></div><div>Tried forcing the serial console &quot;terminal serial&quot; - result: no output/input</div><div>Tried GRUB console-only with &quot;Console Redirection after Boot - ON&quot; - result: no menu<br>
</div><div><br></div><div>However, once GRUB times out and the kernel boots the kernel output and getty on ttyS1/SOL work perfectly.</div><div><br></div><div>In summary, GRUB (Centos 6.2) does not seem to receive or output anything on the SOL channel.</div>
<div><br></div><div>Any suggestions?</div><div><br></div><div>Richard</div><div><br></div><div><br></div><div><br></div><div><br></div><div><br></div>