<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=us-ascii">
<META NAME="Generator" CONTENT="MS Exchange Server version 5.5.2651.67">
<TITLE>RE: redhat 8.0 install problems, poweredge 2300</TITLE>
</HEAD>
<BODY>

<P><FONT SIZE=2>Matthew,</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>&nbsp;</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>What RAID Controller do you have in your server?&nbsp; i.e. PERC2/SC,</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>PERC2/DC, etc...</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>&nbsp;</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>If you have a PERC2/SC and you are NOT at Firmware v3.13, that is your</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>problem.&nbsp; You have to be at fw 3.13 before any version of RH Linux can</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>be installed.&nbsp; To download this firmware, go out to our ftp.</FONT>
<BR><FONT SIZE=2><A HREF="ftp://ftp.us.dell.com/scsi-raid/" TARGET="_blank">ftp://ftp.us.dell.com/scsi-raid/</A> and the filename for F/W v3.13 is:&nbsp; p2sc313.exe.&nbsp; If this is not the case, then I would recommend you go into the BIOS of the Raid controller and do an &quot;Initialize&quot; and then attempt the RH 8.0 Install.</FONT></P>

<P><FONT SIZE=2>&nbsp;</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>Let us know if one or both recommendations fixed it.</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>&nbsp;</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>&nbsp;</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>Thank You,</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>&nbsp;</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>Jeremy Sheard</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>DELL Server Support</FONT>
</P>

<P><FONT SIZE=2>-----Original Message-----</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>From: Boex,Matthew W. [<A HREF="mailto:Matthew.Boex@cna.com">mailto:Matthew.Boex@cna.com</A>]</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>Sent: Thursday, December 05, 2002 10:29 PM</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>To: 'linux-poweredge@dell.com'</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>Subject: redhat 8.0 install problems, poweredge 2300</FONT>
</P>
<BR>

<P><FONT SIZE=2>I am having problems installing redhat 8.0 on my poweredge 2300.&nbsp; I have</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>a 2300, 500 mhz plll, 128 meg of ram, scsi, raid 5... I put the install</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>disk in the cdrom, follow prompts, then the install hangs, says it can't</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>find any drives.&nbsp; I know the drives are up and working cause I am trying</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>to blow windows away, which did see them fine.&nbsp; What gives?</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>&nbsp;</FONT>
<BR><FONT SIZE=2>matt</FONT>
</P>

</BODY>
</HTML>