[Linux-PowerEdge] Deploying OMSA using VUM

Stefan M. Radman smr at kmi.com
Thu Nov 9 17:15:31 CST 2017


Hi Krishnaprasad,

Thanks for the quick reply

I cannot reproduce the issue any more. It is working now.
Maybe it was just something temporary.

On another note:
Why are the latest VIBs missing from the vmwaredepot?

The depot contains everything up to and including
OM-SrvAdmin-8.5.0-ESX-6.5.0
ISM-2.4.0-ESXi-6.0.0

Later versions available from the Dell support website are not available in the vmwaredepot.
e.g. these are missing:

Dell iDRAC Service Module (VIB) for ESXi 6.5, v3.0.1
http://www.dell.com/support/home/us/en/4/Drivers/DriversDetails?driverId=G0XDV

Dell OpenManageServer Administrator vSphere Installation Bundle (VIB) for ESXi 6.0, v9.0.1
http://www.dell.com/support/home/us/en/04/drivers/driversdetails?driverId=GJMFP

Dell OpenManageServer Administrator vSphere Installation Bundle (VIB) for ESXi 6.5, v9.0.1
http://www.dell.com/support/home/us/en/04/drivers/driversdetails?driverId=53JPW

Thanks
Stefan

On Oct 30, 2017, at 5:10 PM, Krishnaprasad.K at dell.com<mailto:Krishnaprasad.K at dell.com> wrote:

Dell - Internal Use - Confidential

Hi, We don't see an issue in accessing Dell VMware online depot. Could you please share VUM logs from the failing system (vmware-vum-server-log4cpp.log located @C:\ProgramData\VMware\VMware Update Manager\Logs if you use a windows based VUM) or vc-support command output from VCSA ?

Thanks,
Krishnaprasad


-----Original Message-----
From: linux-poweredge-bounces-Lists On Behalf Of Stefan M. Radman
Sent: Thursday, October 26, 2017 10:41 PM
To: linux-poweredge-Lists <linux-poweredge at lists.us.dell.com<mailto:linux-poweredge at lists.us.dell.com>>
Subject: [Linux-PowerEdge] Deploying OMSA using VUM

I've been using the Dell VMware depot (https://vmwaredepot.dell.com/index.xml) to deploy OMSA and iSM to VMware ESXi hosts using the vCenter Update Manager as described in http://www.dell.com/support/manuals/us/en/04/poweredge-r620/servers_tsg/deploying-omsa-using-vum

Until recently this worked, but now update manager throws an error when trying to download updates:

"Web-sites: https://vmwaredepot.dell.com/index.xml; hosting the patch definitions and patches cannot be accessed or have no patch data. Check the internet connectivity."

Settings have not changed, Internet connectivity is OK and the base URL is accessible.
The error message can be observed at independent installations on different continents.

Does anyone have an idea what's happening?

Thanks
Stefan


_______________________________________________
Linux-PowerEdge mailing list
Linux-PowerEdge at dell.com<mailto:Linux-PowerEdge at dell.com>
https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge



More information about the Linux-PowerEdge mailing list