[Linux-PowerEdge] Repost

Jens Hyllegaard (Soft Design A/S) jens.hyllegaard at softdesign.dk
Mon Dec 15 08:20:03 CST 2014


Hi.

After installing the current version of OMSA (7.4.0-1) from the repository, I am unable to log in to the web interface.
This is what is in the log before logging in:
[Nov 28 10:12:57 2014] (42032) RunServer: entry...
[Nov 28 10:12:57 2014] (42032) RunServer:parent preparing to fork daemon process
[Nov 28 10:12:57 2014] (42032) RunServer:parent daemon forked
[Nov 28 10:12:57 2014] (42032) RunServer:parent waiting for daemon init status
[Nov 28 10:12:57 2014] (42033) RunServer:daemon process entry
[Nov 28 10:12:57 2014] (42033) RunServer:daemon worker forked
[Nov 28 10:12:57 2014] (42034) RunServer:worker process entry
[Nov 28 10:12:57 2014] (42033) RunServer:daemon waiting for worker init status
[Nov 28 10:12:57 2014] (42034) ModuleAttach: entry 0
[Nov 28 10:12:57 2014] (42034) ModuleAttach: starting the startserver thread
[Nov 28 10:12:57 2014] (42034) ModuleAttach: exit
[Nov 28 10:12:57 2014] (42034) RunServer: ModuleAttach success
[Nov 28 10:12:57 2014] (42034) RunServer:worker waiting for shutdown message...
[Nov 28 10:12:57 2014] (42032) RunServer:parent process EXIT status(0)
[Nov 28 10:12:57 2014] (42033) RunServer:daemon waiting for shutdown signal...
0.39
nov 28, 2014 10:13:02 AM org.apache.catalina.session.PersistentManagerBase startInternal
SEVERE: No Store configured, persistence disabled
nov 28, 2014 10:13:02 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDirectory
INFO: Deploying web application directory /opt/dell/srvadmin/lib/openmanage/apache-tomcat/webapps/manager
nov 28, 2014 10:13:02 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDirectory
INFO: Deploying web application directory /opt/dell/srvadmin/lib/openmanage/apache-tomcat/webapps/omsa
nov 28, 2014 10:13:03 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDirectory
INFO: Deploying web application directory /opt/dell/srvadmin/lib/openmanage/apache-tomcat/webapps/host-manager
nov 28, 2014 10:13:03 AM org.apache.coyote.AbstractProtocol start
INFO: Starting ProtocolHandler ["http-bio-1311"]
nov 28, 2014 10:13:03 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start
INFO: Server startup in 5089 ms

But after trying to log in I get this in the logfile:
[Nov 28 10:14:46 2014] (42034) RunServer(ERROR):worker shutdown wait failed, should not occur!
[Nov 28 10:14:46 2014] (42034) RunServer:worker process EXIT status(-34)
[Nov 28 10:14:46 2014] (42034) RunServer exit with status(-34)
b32)
# Java VM: OpenJDK 64-Bit Server VM (24.65-b04 mixed mode linux-amd64 compressed oops)
# Derivative: IcedTea 2.5.3
# Distribution: Ubuntu 14.04 LTS, package 7u71-2.5.3-0ubuntu0.14.04.1
# Problematic frame:
# C  [libdsupt.so.1+0x30f09]pure virtual method called
terminate called without an active exception

and then the website stops responding.
I have this problem on all my Ubuntu 14.04 servers.
Is there anything I can do to fix this?

Regards

Jens Hyllegaard
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/attachments/20141215/b822864b/attachment.html 


More information about the Linux-PowerEdge mailing list