[Linux-PowerEdge] OSMA H710 - T620 No storage Controller

Luis Nagaki luis.nagaki at gmail.com
Fri Jul 12 17:16:15 CDT 2013


I will give this a try. what would be the best way to attack this.

yum erase srvadmin-*  then untar and install this?


On Fri, Jul 12, 2013 at 5:54 PM, D. Jared Dominguez <
Jared_Dominguez at dell.com> wrote:

> I believe it's this one: http://www.dell.com/support/**drivers/us/en/19/**
> DriverDetails/Product/**poweredge-t620?driverId=JXVHW<http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/poweredge-t620?driverId=JXVHW>
>
>
> On Fri, Jul 12, 2013 at 02:00:43PM -0500, Luis Nagaki wrote:
>
>> I dont have a Systems Management" tab =\
>>
>>
>> On Fri, Jul 12, 2013 at 2:58 PM, D. Jared Dominguez <
>> Jared_Dominguez at dell.com>
>> wrote:
>>
>>    Drivers & Downloads, then set your OS (well, "Red Hat Ent 6" for
>> CentOS 6).
>>    It'll be under "Systems Management". I believe the one you want is
>>    "OpenManage Server Administrator Managed Node (RHEL6 - 64bit),v7.3"
>>
>>    --Jared
>>
>>
>>
>>    On Fri, Jul 12, 2013 at 01:55:05PM -0500, Luis Nagaki wrote:
>>
>>        Im on the site, entered in my Service Tag. but where would it be
>> under?
>>
>>        On Fri, Jul 12, 2013 at 2:45 PM, D. Jared Dominguez <
>>        Jared_Dominguez at dell.com>
>>        wrote:
>>
>>           Oh, in that case, don't bother with OMSA 7.1, but if you can,
>> please
>>        test
>>           with OMSA 7.3.
>>
>>
>>           On Fri, Jul 12, 2013 at 01:36:43PM -0500, Luis Nagaki wrote:
>>
>>               no, i never installed any other version. How can i force it
>> to
>>        install
>>               7.1? the
>>               front display is not showing the CPU error anymore.
>>
>>               On Fri, Jul 12, 2013 at 2:35 PM, D. Jared Dominguez <
>>               Jared_Dominguez at dell.com>
>>               wrote:
>>
>>                  I'm running out of ideas here. Perhaps someone from the
>>        OpenManage
>>               team
>>                  will chime in. You might want to try OMSA 7.3, which
>> isn't in
>>        the
>>               yum repo
>>                  yet but can be downloaded from support.dell.com by
>> going to
>>        the
>>               downloads
>>                  for your system. You'd said that you only started seeing
>> this
>>               behavior
>>                  after you'd upgraded to OMSA 7.2, right? If so, another
>> thing
>>        you
>>               can try
>>                  is removing OMSA 7.2 and reinstalling 7.1.
>>
>>                  Also, is the front panel on the system still showing any
>>        error
>>               messages?
>>
>>                  --Jared
>>
>>
>>
>>                  On Fri, Jul 12, 2013 at 11:12:28AM -0500, Luis Nagaki
>> wrote:
>>
>>                      Nothing still with OpenIPMI removed
>>
>>
>>                      On Fri, Jul 12, 2013 at 12:11 PM, D. Jared Dominguez
>> <
>>                      Jared_Dominguez at dell.com>
>>                      wrote:
>>
>>                         You probably want to run "srvadmin-services.sh
>>        restart". If
>>               it still
>>                         doesn't work, we can keep on looking...
>>
>>
>>                         On Fri, Jul 12, 2013 at 11:06:49AM -0500, Luis
>> Nagaki
>>        wrote:
>>
>>                             Sorry forgot to add list.
>>                             OpenIPMI removed. now when i do status it says
>>        below of
>>               course.
>>                             # service dsm_sa_ipmi status
>>                             dsm_sa_ipmi: unrecognized service
>>
>>
>>
>>
>>                             On Fri, Jul 12, 2013 at 12:05 PM, D. Jared
>>        Dominguez <
>>                             Jared_Dominguez at dell.com>
>>                             wrote:
>>
>>                                (re-added list)
>>
>>                                Could you remove openipmi so we can verify
>> that
>>        it's
>>               not the
>>                             culprit?
>>
>>                                --Jared
>>
>>
>>
>>                                On Fri, Jul 12, 2013 at 10:59:23AM -0500,
>> Luis
>>        Nagaki
>>               wrote:
>>
>>                                    and sorry yes i have the OpenIPMI
>> software
>>               installed
>>
>>
>>                                    On Fri, Jul 12, 2013 at 11:56 AM, D.
>> Jared
>>               Dominguez <
>>                                    Jared_Dominguez at dell.com>
>>                                    wrote:
>>
>>                                       Do you have other ipmi software
>>        installed on
>>               this
>>                      system too?
>>                             That
>>                                    could be
>>                                       a possible reason for the problem.
>> What
>>        does
>>               this
>>                      report?
>>                                               ls /etc/rc$(runlevel | awk '
>>        {print $2}
>>               ').d
>>
>>                                       --Jared
>>
>>
>>
>>                                       On Fri, Jul 12, 2013 at 10:47:46AM
>>        -0500, Luis
>>               Nagaki
>>                      wrote:
>>
>>                                           banging head on wall. i rebooted
>>        with a
>>               previous
>>                      kernel.
>>                             let me
>>                                    reboot
>>                                           again.
>>                                           1sec
>>
>>
>>                                           On Fri, Jul 12, 2013 at 11:39
>> AM, D.
>>        Jared
>>                      Dominguez <
>>                                           Jared_Dominguez at dell.com>
>>                                           wrote:
>>
>>                                                  filename:
>> /lib/modules/
>>                      2.6.32-279.el6.x86_64
>>                             /kernel
>>                                    /
>>                                           drivers/scsi/
>>                                                  megaraid
>>
>>                                                  /megaraid_sas.ko
>>                                                  description:    LSI
>> MegaRAID
>>        SAS
>>               Driver
>>                                                  author:
>>     megaraidlinux at lsi.com
>>                                                  version:
>> 00.00.06.14-rh1
>>                                                  license:        GPL
>>                                                  srcversion:
>>     B5718A893E029F0BEDF21A6
>>                                                  vermagic:
>>     2.6.32-279.el6.x86_64 SMP
>>                             mod_unload
>>                                    modversions
>>
>>
>>                                              Something here doesn't seem
>>        right. You'd
>>                      previously
>>                             mentioned
>>                                           running a
>>                                              later kernel version than the
>>        output
>>               above
>>                      suggests.
>>
>>
>>
>>                                                                    From:
>>                             linux-poweredge-bounces-Lists On
>>                                    Behalf
>>                                           Of Luis
>>                                                  Nagaki
>>                                                                    Sent:
>>        Thursday,
>>               July 11,
>>                      2013
>>                             9:59 PM
>>                                                                    To:
>>        Sreedhar,
>>               Deepu Syam
>>                                                                    Cc:
>>               linux-poweredge-Lists
>>
>>  Subject:
>>        Re:
>>                      [Linux-PowerEdge]
>>                             OSMA
>>                                    H710 -
>>                                           T620 No
>>                                                  storage
>>
>>  Controller
>>
>>                                                                    Sorry!
>>
>>                                                                    CentOS
>> 6.4
>>
>>             2.6.32-358.11.1.el6.x86_64
>>
>>
>>  inventory_firmware
>>               sees
>>                      the
>>                             card, but
>>                                    the OSMA
>>                                           does
>>                                                  not. i
>>                                                         really
>>                                                                    need to
>>        monitor
>>               the Raid
>>                      =(
>>
>>
>>                                              --
>>                                              Jared Dominguez
>>                                              Linux Engineering
>>                                              Dell | Enterprise Solutions
>> Group
>>
>>
>>
>>
>>                                       --
>>                                       Jared Dominguez
>>                                       Linux Engineering
>>                                       Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>                                --
>>                                Jared Dominguez
>>                                Linux Engineering
>>                                Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>                         --
>>                         Jared Dominguez
>>                         Linux Engineering
>>                         Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>                  --
>>                  Jared Dominguez
>>                  Linux Engineering
>>                  Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>           --
>>           Jared Dominguez
>>           Linux Engineering
>>           Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>    --
>>    Jared Dominguez
>>    Linux Engineering
>>    Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
> --
> Jared Dominguez
> Linux Engineering
> Dell | Enterprise Solutions Group
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/attachments/20130712/c6db137e/attachment-0001.html 


More information about the Linux-PowerEdge mailing list