[Linux-PowerEdge] OSMA H710 - T620 No storage Controller

Luis Nagaki luis.nagaki at gmail.com
Fri Jul 12 14:00:43 CDT 2013


I dont have a Systems Management" tab =\


On Fri, Jul 12, 2013 at 2:58 PM, D. Jared Dominguez <
Jared_Dominguez at dell.com> wrote:

> Drivers & Downloads, then set your OS (well, "Red Hat Ent 6" for CentOS
> 6). It'll be under "Systems Management". I believe the one you want is
> "OpenManage Server Administrator Managed Node (RHEL6 - 64bit),v7.3"
>
> --Jared
>
>
>
> On Fri, Jul 12, 2013 at 01:55:05PM -0500, Luis Nagaki wrote:
>
>> Im on the site, entered in my Service Tag. but where would it be under?
>>
>> On Fri, Jul 12, 2013 at 2:45 PM, D. Jared Dominguez <
>> Jared_Dominguez at dell.com>
>> wrote:
>>
>>    Oh, in that case, don't bother with OMSA 7.1, but if you can, please
>> test
>>    with OMSA 7.3.
>>
>>
>>    On Fri, Jul 12, 2013 at 01:36:43PM -0500, Luis Nagaki wrote:
>>
>>        no, i never installed any other version. How can i force it to
>> install
>>        7.1? the
>>        front display is not showing the CPU error anymore.
>>
>>        On Fri, Jul 12, 2013 at 2:35 PM, D. Jared Dominguez <
>>        Jared_Dominguez at dell.com>
>>        wrote:
>>
>>           I'm running out of ideas here. Perhaps someone from the
>> OpenManage
>>        team
>>           will chime in. You might want to try OMSA 7.3, which isn't in
>> the
>>        yum repo
>>           yet but can be downloaded from support.dell.com by going to the
>>        downloads
>>           for your system. You'd said that you only started seeing this
>>        behavior
>>           after you'd upgraded to OMSA 7.2, right? If so, another thing
>> you
>>        can try
>>           is removing OMSA 7.2 and reinstalling 7.1.
>>
>>           Also, is the front panel on the system still showing any error
>>        messages?
>>
>>           --Jared
>>
>>
>>
>>           On Fri, Jul 12, 2013 at 11:12:28AM -0500, Luis Nagaki wrote:
>>
>>               Nothing still with OpenIPMI removed
>>
>>
>>               On Fri, Jul 12, 2013 at 12:11 PM, D. Jared Dominguez <
>>               Jared_Dominguez at dell.com>
>>               wrote:
>>
>>                  You probably want to run "srvadmin-services.sh restart".
>> If
>>        it still
>>                  doesn't work, we can keep on looking...
>>
>>
>>                  On Fri, Jul 12, 2013 at 11:06:49AM -0500, Luis Nagaki
>> wrote:
>>
>>                      Sorry forgot to add list.
>>                      OpenIPMI removed. now when i do status it says below
>> of
>>        course.
>>                      # service dsm_sa_ipmi status
>>                      dsm_sa_ipmi: unrecognized service
>>
>>
>>
>>
>>                      On Fri, Jul 12, 2013 at 12:05 PM, D. Jared Dominguez
>> <
>>                      Jared_Dominguez at dell.com>
>>                      wrote:
>>
>>                         (re-added list)
>>
>>                         Could you remove openipmi so we can verify that
>> it's
>>        not the
>>                      culprit?
>>
>>                         --Jared
>>
>>
>>
>>                         On Fri, Jul 12, 2013 at 10:59:23AM -0500, Luis
>> Nagaki
>>        wrote:
>>
>>                             and sorry yes i have the OpenIPMI software
>>        installed
>>
>>
>>                             On Fri, Jul 12, 2013 at 11:56 AM, D. Jared
>>        Dominguez <
>>                             Jared_Dominguez at dell.com>
>>                             wrote:
>>
>>                                Do you have other ipmi software installed
>> on
>>        this
>>               system too?
>>                      That
>>                             could be
>>                                a possible reason for the problem. What
>> does
>>        this
>>               report?
>>                                        ls /etc/rc$(runlevel | awk '{print
>> $2}
>>        ').d
>>
>>                                --Jared
>>
>>
>>
>>                                On Fri, Jul 12, 2013 at 10:47:46AM -0500,
>> Luis
>>        Nagaki
>>               wrote:
>>
>>                                    banging head on wall. i rebooted with a
>>        previous
>>               kernel.
>>                      let me
>>                             reboot
>>                                    again.
>>                                    1sec
>>
>>
>>                                    On Fri, Jul 12, 2013 at 11:39 AM, D.
>> Jared
>>               Dominguez <
>>                                    Jared_Dominguez at dell.com>
>>                                    wrote:
>>
>>                                           filename:       /lib/modules/
>>               2.6.32-279.el6.x86_64
>>                      /kernel
>>                             /
>>                                    drivers/scsi/
>>                                           megaraid
>>
>>                                           /megaraid_sas.ko
>>                                           description:    LSI MegaRAID SAS
>>        Driver
>>                                           author:
>> megaraidlinux at lsi.com
>>                                           version:        00.00.06.14-rh1
>>                                           license:        GPL
>>                                           srcversion:
>> B5718A893E029F0BEDF21A6
>>                                           vermagic:
>> 2.6.32-279.el6.x86_64 SMP
>>                      mod_unload
>>                             modversions
>>
>>
>>                                       Something here doesn't seem right.
>> You'd
>>               previously
>>                      mentioned
>>                                    running a
>>                                       later kernel version than the output
>>        above
>>               suggests.
>>
>>
>>
>>                                                             From:
>>                      linux-poweredge-bounces-Lists On
>>                             Behalf
>>                                    Of Luis
>>                                           Nagaki
>>                                                             Sent:
>> Thursday,
>>        July 11,
>>               2013
>>                      9:59 PM
>>                                                             To: Sreedhar,
>>        Deepu Syam
>>                                                             Cc:
>>        linux-poweredge-Lists
>>                                                             Subject: Re:
>>               [Linux-PowerEdge]
>>                      OSMA
>>                             H710 -
>>                                    T620 No
>>                                           storage
>>                                                             Controller
>>
>>                                                             Sorry!
>>
>>                                                             CentOS 6.4
>>
>>  2.6.32-358.11.1.el6.x86_64
>>
>>
>> inventory_firmware
>>        sees
>>               the
>>                      card, but
>>                             the OSMA
>>                                    does
>>                                           not. i
>>                                                  really
>>                                                             need to
>> monitor
>>        the Raid
>>               =(
>>
>>
>>                                       --
>>                                       Jared Dominguez
>>                                       Linux Engineering
>>                                       Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>                                --
>>                                Jared Dominguez
>>                                Linux Engineering
>>                                Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>                         --
>>                         Jared Dominguez
>>                         Linux Engineering
>>                         Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>                  --
>>                  Jared Dominguez
>>                  Linux Engineering
>>                  Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>           --
>>           Jared Dominguez
>>           Linux Engineering
>>           Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>    --
>>    Jared Dominguez
>>    Linux Engineering
>>    Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
> --
> Jared Dominguez
> Linux Engineering
> Dell | Enterprise Solutions Group
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/attachments/20130712/6daaead7/attachment-0001.html 


More information about the Linux-PowerEdge mailing list