[Linux-PowerEdge] OSMA H710 - T620 No storage Controller

Luis Nagaki luis.nagaki at gmail.com
Fri Jul 12 13:36:43 CDT 2013


no, i never installed any other version. How can i force it to install 7.1?
the front display is not showing the CPU error anymore.


On Fri, Jul 12, 2013 at 2:35 PM, D. Jared Dominguez <
Jared_Dominguez at dell.com> wrote:

> I'm running out of ideas here. Perhaps someone from the OpenManage team
> will chime in. You might want to try OMSA 7.3, which isn't in the yum repo
> yet but can be downloaded from support.dell.com by going to the downloads
> for your system. You'd said that you only started seeing this behavior
> after you'd upgraded to OMSA 7.2, right? If so, another thing you can try
> is removing OMSA 7.2 and reinstalling 7.1.
>
> Also, is the front panel on the system still showing any error messages?
>
> --Jared
>
>
>
> On Fri, Jul 12, 2013 at 11:12:28AM -0500, Luis Nagaki wrote:
>
>> Nothing still with OpenIPMI removed
>>
>>
>> On Fri, Jul 12, 2013 at 12:11 PM, D. Jared Dominguez <
>> Jared_Dominguez at dell.com>
>> wrote:
>>
>>    You probably want to run "srvadmin-services.sh restart". If it still
>>    doesn't work, we can keep on looking...
>>
>>
>>    On Fri, Jul 12, 2013 at 11:06:49AM -0500, Luis Nagaki wrote:
>>
>>        Sorry forgot to add list.
>>        OpenIPMI removed. now when i do status it says below of course.
>>        # service dsm_sa_ipmi status
>>        dsm_sa_ipmi: unrecognized service
>>
>>
>>
>>
>>        On Fri, Jul 12, 2013 at 12:05 PM, D. Jared Dominguez <
>>        Jared_Dominguez at dell.com>
>>        wrote:
>>
>>           (re-added list)
>>
>>           Could you remove openipmi so we can verify that it's not the
>>        culprit?
>>
>>           --Jared
>>
>>
>>
>>           On Fri, Jul 12, 2013 at 10:59:23AM -0500, Luis Nagaki wrote:
>>
>>               and sorry yes i have the OpenIPMI software installed
>>
>>
>>               On Fri, Jul 12, 2013 at 11:56 AM, D. Jared Dominguez <
>>               Jared_Dominguez at dell.com>
>>               wrote:
>>
>>                  Do you have other ipmi software installed on this system
>> too?
>>        That
>>               could be
>>                  a possible reason for the problem. What does this report?
>>                          ls /etc/rc$(runlevel | awk '{print $2}').d
>>
>>                  --Jared
>>
>>
>>
>>                  On Fri, Jul 12, 2013 at 10:47:46AM -0500, Luis Nagaki
>> wrote:
>>
>>                      banging head on wall. i rebooted with a previous
>> kernel.
>>        let me
>>               reboot
>>                      again.
>>                      1sec
>>
>>
>>                      On Fri, Jul 12, 2013 at 11:39 AM, D. Jared Dominguez
>> <
>>                      Jared_Dominguez at dell.com>
>>                      wrote:
>>
>>                             filename:       /lib/modules/2.6.32-279.el6.*
>> *x86_64
>>        /kernel
>>               /
>>                      drivers/scsi/
>>                             megaraid
>>
>>                             /megaraid_sas.ko
>>                             description:    LSI MegaRAID SAS Driver
>>                             author:         megaraidlinux at lsi.com
>>                             version:        00.00.06.14-rh1
>>                             license:        GPL
>>                             srcversion:     B5718A893E029F0BEDF21A6
>>                             vermagic:       2.6.32-279.el6.x86_64 SMP
>>        mod_unload
>>               modversions
>>
>>
>>                         Something here doesn't seem right. You'd
>> previously
>>        mentioned
>>                      running a
>>                         later kernel version than the output above
>> suggests.
>>
>>
>>
>>                                               From:
>>        linux-poweredge-bounces-Lists On
>>               Behalf
>>                      Of Luis
>>                             Nagaki
>>                                               Sent: Thursday, July 11,
>> 2013
>>        9:59 PM
>>                                               To: Sreedhar, Deepu Syam
>>                                               Cc: linux-poweredge-Lists
>>                                               Subject: Re:
>> [Linux-PowerEdge]
>>        OSMA
>>               H710 -
>>                      T620 No
>>                             storage
>>                                               Controller
>>
>>                                               Sorry!
>>
>>                                               CentOS 6.4
>>                                               2.6.32-358.11.1.el6.x86_64
>>
>>                                               inventory_firmware sees the
>>        card, but
>>               the OSMA
>>                      does
>>                             not. i
>>                                    really
>>                                               need to monitor the Raid =(
>>
>>
>>                         --
>>                         Jared Dominguez
>>                         Linux Engineering
>>                         Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>                  --
>>                  Jared Dominguez
>>                  Linux Engineering
>>                  Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>           --
>>           Jared Dominguez
>>           Linux Engineering
>>           Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
>>
>>    --
>>    Jared Dominguez
>>    Linux Engineering
>>    Dell | Enterprise Solutions Group
>>
>>
>>
> --
> Jared Dominguez
> Linux Engineering
> Dell | Enterprise Solutions Group
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/attachments/20130712/6d5c52c3/attachment.html 


More information about the Linux-PowerEdge mailing list