[Linux-PowerEdge] OSMA H710 - T620 No storage Controller

John G. Heim jheim at math.wisc.edu
Thu Jul 11 19:06:51 CDT 2013


We had a similar problem ad updating the firmware on the controller fixed it. 


On Jul 11, 2013, at 11:35 AM, Luis Nagaki wrote:

> #omreport storage controller
> No controllers found
> 
> #inventory_firmware
> Wait while we inventory system:
> Invalid XML from module /usr/libexec/dell_dup/dell_ie_nic_intel-1.1.0
> Invalid XML from module /usr/libexec/dell_dup/dell_ie_nic_intel-1.1.0
> System inventory:
>         12G SEP Firmware  = 1.00
>         WDC WD2003FYYS-1 Firmware = 1d02
>         WDC WD2003FYYS-1 Firmware = 1d02
>         BIOS = 1.4.6
>         WDC WD5003ABYX-1 Firmware = 1s02
>         WDC WD5003ABYX-1 Firmware = 1s02
>         PERC H710 Adapter Controller 0 Firmware = 21.2.0-0007
> 
> 
> 
> On Thu, Jul 11, 2013 at 12:32 PM, <Deepu_Syam_Sreedhar at dell.com> wrote:
> Can you execute the following command & share the output.
> 
> omreport storage controller
> 
> Thanks,
> Deepu
> 
> From: linux-poweredge-bounces-Lists On Behalf Of Luis Nagaki
> Sent: Thursday, July 11, 2013 9:59 PM
> To: Sreedhar, Deepu Syam
> Cc: linux-poweredge-Lists
> Subject: Re: [Linux-PowerEdge] OSMA H710 - T620 No storage Controller
> 
> Sorry!
> 
> CentOS 6.4
> 2.6.32-358.11.1.el6.x86_64
> 
> inventory_firmware sees the card, but the OSMA does not. i really need to monitor the Raid =(
> 
> 
> On Thu, Jul 11, 2013 at 12:23 PM, <Deepu_Syam_Sreedhar at dell.com<mailto:Deepu_Syam_Sreedhar at dell.com>> wrote:
> Could you please let me know the OS flavor?
> 
> Thanks,
> Deepu
> 
> From: linux-poweredge-bounces-Lists On Behalf Of Luis Nagaki
> Sent: Thursday, July 11, 2013 7:52 PM
> To: linux-poweredge-Lists
> Subject: [Linux-PowerEdge] OSMA H710 - T620 No storage Controller
> 
> Hey guys, can you help? i installed 7.2 and it now sometimes reboots the server and the display on the server says there was an error please power cycle.
> 
> also i can not seem to get the sofware to see my storage controller =( h710 perc but the firmware updater updated it etc. still no go
> 
> 
> _______________________________________________
> Linux-PowerEdge mailing list
> Linux-PowerEdge at dell.com
> https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/attachments/20130711/74f9a2d1/attachment-0001.html 


More information about the Linux-PowerEdge mailing list