[Linux-PowerEdge] R: Re: Installing dell_dup_componentid_18981 - 7.2.0.7 Installation failed

robert robert.andersson at oslomarketsolutions.no
Thu Feb 14 13:30:22 CST 2013


 

[root at porky /root]# ls -ld /tmp
drwxrwxrwt. 7 root root 4096 Feb 14
16:35 /tmp

It's something else. 

Had to put the servers in question
into production, so I cannot experiment further with them. 

Regards,
Robert 

On 2013-02-14 18:01, Supporto Tecnico - Crazy Network wrote:


> Check that /tmp partition havo not suexec and suid disabled 
> 
>
Regards 
> 
> Inviato da Samsung Mobile 
> 
> -------- Messaggio
originale --------
> Da: Mike Hanby <mhanby at uab.edu> 
> Data: 
> A:
Robert Andersson
<robert.andersson at oslomarketsolutions.no>,linux-poweredge at dell.com 
>
Oggetto: Re: [Linux-PowerEdge] Installing dell_dup_componentid_18981 -
7.2.0.7 Installation failed 
> 
> Howdy,
> 
> I'm getting the same error
on three R620's all freshly installed with CentOS 6.3
> 
> -----Original
Message-----
> From: linux-poweredge-bounces at dell.com
[mailto:linux-poweredge-bounces at dell.com] On Behalf Of Robert
Andersson
> Sent: Tuesday, February 12, 2013 4:05 AM
> To:
linux-poweredge at dell.com
> Subject: [Linux-PowerEdge] Installing
dell_dup_componentid_18981 - 7.2.0.7 Installation failed
> 
> Just
installed two brand new R620s.
> 
> Did the standard:
> wget -q -O -
http://linux.dell.com/repo/hardware/latest/bootstrap.cgi | bash
> yum
install -y srvadmin-all
> yum install -y dell_ft_install
> yum install
-y $(bootstrap_firmware)
> update_firmware --yes
> 
> The
update_firmware did its job and updated a few drivers, but one fails:
>

> Checking OS Drivers Pack, 7.1.1.3, A00 - 7.1.1.3
> Available:
dell_dup_componentid_18981 - 7.2.0.7
> Found Update:
dell_dup_componentid_18981 - 7.2.0.7
> 
> Found firmware which needs to
be updated.
> 
> Running updates...
> | Installing
dell_dup_componentid_18981 - 7.2.0.7Installation 
> failed for package:
dell_dup_componentid_18981 - 7.2.0.7
> aborting update...
> 
> The error
message from the low-level command was:
> 
> Update Failure:
> 
> Note,
there is *no* extra message after Update Failure:
> 
> Tried a restart
of both the server and of the iDRAC, and then did the 
> update_firmware
again, but it didn't help.
> 
> Any suggestions? Is 7.2.0.7 buggy, or am
I doing something wrong?
> 
> Regards, Robert.
> 
>
_______________________________________________
> Linux-PowerEdge
mailing list
> Linux-PowerEdge at dell.com
>
https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> 
>
_______________________________________________
> Linux-PowerEdge
mailing list
> Linux-PowerEdge at dell.com
>
https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge

 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.us.dell.com/pipermail/linux-poweredge/attachments/20130214/72d9435d/attachment.html 


More information about the Linux-PowerEdge mailing list