Dell OMSA 7.0 for RHEL Available

Tony Molloy tony.molloy at ul.ie
Sat Jul 21 07:43:28 CDT 2012


On Saturday 21 July 2012 12:59:46 Tony Molloy wrote:
> On Saturday 21 July 2012 09:41:43 Tony Molloy wrote:
> > On Friday 20 July 2012 20:06:05 Trevor Cooper wrote:
> > > On 07/19/2012 05:26 PM, Trevor Cooper wrote:
> > > > While running updates I noticed the OMSA repo seems to have
> > > > been updated...
> > > >
> > > > http://linux.dell.com/repo/hardware/OMSA_7.0/
> > > >
> > > > Now to test.
> > >
> > > Aside from necessary tweaks during install likely caused by
> > >  inconsistent configs (various versions installed from
> > > repo/rpm's) solved by remove/re-install/update I'm good on
> > > PE860,PE1950,PER610 in CENT5.8/6.3.
> > >
> > > Thanks Guys!
> > >
> > > Trevor
> > >
> > >
> > > _______________________________________________
> > > Linux-PowerEdge mailing list
> > > Linux-PowerEdge at dell.com
> > > https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> >
> > I'm ok with OMSA-7.0 CentOS-6.3.
> >
> > But on 5.8 I get dependency problems with 7.0 ( even with 6.5 ).
> > There is a dependency on openwsman
> >
> > --> Finished Dependency Resolution
> > srvadmin-itunnelprovider-6.5.0-1.151.1.el5.x86_64 from
> >  dell-omsa-indep has depsolving problems
> >   --> Missing Dependency: openwsman-server >= 2.2.3 is needed by
> > package srvadmin-itunnelprovider-6.5.0-1.151.1.el5.x86_64
> >  (dell-omsa- indep)
> > Error: Missing Dependency: openwsman-server >= 2.2.3 is needed by
> > package srvadmin-itunnelprovider-6.5.0-1.151.1.el5.x86_64
> >  (dell-omsa- indep)
> >
> > The latest openwsman I have is
> > openwsman-server-2.2.0-5.el5.x86_64 from the epel repo.
> >
> > I can install OMSA-6.3 ok. Any ideas.
> >
> > Thanks,
> >
> > Tony
> 
> Answering my own question ;-)
> 
> The problem was I had the priorities plugin installed and openwsman
> from the dell repo wouldn't update the one from the epel repo.
> 
> So the update from 6.3 to 6.5 and the install of 6.5 works. Now to
>  try and remove everything and install OMSA-7.0
> 
> Regards,
> 
> Tony


Yep the 7.0 install worked and the BIOS update worked without 
problems.

Tony
> 
> > _______________________________________________
> > Linux-PowerEdge mailing list
> > Linux-PowerEdge at dell.com
> > https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> 
> _______________________________________________
> Linux-PowerEdge mailing list
> Linux-PowerEdge at dell.com
> https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> 



More information about the Linux-PowerEdge mailing list