Help with local omsa mirror

Ryan Miller rmiller at smartertravelmedia.com
Wed May 19 09:55:59 CDT 2010


Yes, it's a python script that generates a bash script.  So the python script isn't executing on the webserver for whatever reason, and you're just returning the script contents on GET.

> -----Original Message-----
> From: linux-poweredge-bounces at dell.com [mailto:linux-poweredge-
> bounces at dell.com] On Behalf Of guy
> Sent: Wednesday, May 19, 2010 10:47 AM
> To: Stephens, Bill {PBSG}
> Cc: linux-poweredge at dell.com
> Subject: Re: Help with local omsa mirror
> 
> 
> why are you piping what looks like a python script, into bash?
> 
> try to run the 'wget' command without piping it into bash, and look at
> the output. from the errors - it looks like it is a python script.
> 
> --guy
> 
> 
> Stephens, Bill {PBSG} wrote:
> > I'm trying to set up a local mirror for OMSA 6.2.  My end goal is to
> > be able to install OMSA and firmware updates from the local mirror
> > using yum for RedHat and SLES machines.
> >
> > I've rsync'd the Dell OMSA directory, and configured apache as
> follows:
> >
> > Alias /dell /usr/dell/
> > <Directory /usr/dell>
> >    Options FollowSymLinks +ExecCGI
> >    AllowOverride All
> >    Options All
> >    order deny,allow
> > </Directory>
> >
> > When I run the wget command here's what I get back:
> >
> > t01lap00013:~ # wget -q -O -
> > _http://devlinux.pbsg.pvt/dell/latest/bootstrap.cgi_ |bash
> > bash: line 3: import: command not found
> > bash: line 4: import: command not found
> > bash: line 5: import: command not found
> > bash: line 6: import: command not found
> > bash: line 8: sys.stderr: command not found
> > bash: line 10: serverXref: command not found
> > bash: line 11: geeko.linuxdev.us.dell.com:: command not found
> > bash: line 12: syntax error near unexpected token `}'
> > bash: line 12: `    }'
> >
> > I haven't modified the cgi or shell scripts.  Do they need to be
> > modified in any way?  Does the target server need anything in
> > particular to run?  My first test system is running SLES 10 sp2 on a
> 2950.
> >
> > Thanks,
> >
> > Bill
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> ---
> >
> > _______________________________________________
> > Linux-PowerEdge mailing list
> > Linux-PowerEdge at dell.com
> > https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> > Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq
> 
> _______________________________________________
> Linux-PowerEdge mailing list
> Linux-PowerEdge at dell.com
> https://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq



More information about the Linux-PowerEdge mailing list