OMSA 5.2 on CentOS 4.5 (final) doesn't show all info

Vincent Janelle Vincent.Janelle at active.com
Mon Jun 4 12:51:07 CDT 2007


Maybe it's a intentional, but I always have to go into ntsysv and turn
on the ipmi service after installing omsa.

-----Original Message-----
From: linux-poweredge-bounces at dell.com
[mailto:linux-poweredge-bounces at dell.com] On Behalf Of Erik Cummings
Sent: Monday, June 04, 2007 8:42 AM
Cc: Linux-PowerEdge at dell.com
Subject: RE: OMSA 5.2 on CentOS 4.5 (final) doesn't show all info

Ummmm....can anyone say "duh".  The ipmi service was not
running...thanks Vincent!

Problem for me occurred because we are moving from Debian to CentOS.  

Erik



> -----Original Message-----
> From: Vincent Janelle [mailto:Vincent.Janelle at active.com]
> Sent: Sunday, June 03, 2007 2:07 AM
> To: Erik Cummings
> Cc: Linux-PowerEdge at dell.com
> Subject: RE: OMSA 5.2 on CentOS 4.5 (final) doesn't show all info
> 
> /etc/init.d/ipmi start?
> 
> -----Original Message-----
> From: linux-poweredge-bounces at dell.com
> [mailto:linux-poweredge-bounces at dell.com] On Behalf Of Erik Cummings
> Sent: Sunday, June 03, 2007 12:28 AM
> To: Michael E Brown
> Cc: Linux-PowerEdge at dell.com
> Subject: RE: OMSA 5.2 on CentOS 4.5 (final) doesn't show all info
> 
> I was using the service dsm_  start ...
> 
> So, still appear to be in the same state - but I'm getting this
> response...
> [root at joy log]# srvadmin-services.sh start
> Starting mptctl:
> Waiting for mptctl driver registration to complete:
> [  OK  ]
> 
> Starting Systems Management Device Drivers:
> Starting dell_rbu: Already started[  OK  ]
> Starting ipmi driver: [FAILED]
> Starting Systems Management Device Drivers:
> Starting dell_rbu: Already started[  OK  ]
> Starting ipmi driver: [FAILED]
> Starting DSM SA Shared Services: [  OK  ]
> 
> Starting DSM SA Connection Service: [  OK  ]
> 
> [root at joy log]# srvadmin-services.sh status
> dell_rbu (module) is stopped
> ipmi driver is stopped
> dsm_sa_datamgr32d is stopped
> dsm_sa_eventmgr32d is stopped
> dsm_sa_snmp32d is stopped
> dsm_om_shrsvc32d (pid 19016) is running
> dsm_om_connsvc32d (pid 19086 19085) is running
> [root at joy log]#
> 
> Seems like a problem with IPMI driver???
> 
> Nothing in logs that seems to refer or reflect this.
> 
> Is there a debug/verbose switch?
> 
> Erik
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Michael E Brown [mailto:Michael_E_Brown at dell.com]
> > Sent: Friday, June 01, 2007 9:26 PM
> > To: Erik Cummings
> > Cc: Linux-PowerEdge at dell.com
> > Subject: Re: OMSA 5.2 on CentOS 4.5 (final) doesn't show all info
> >
> > On Fri, Jun 01, 2007 at 05:17:44PM -0700, Erik Cummings wrote:
> > > I searched a bit in the archives - but I do admit not exhaustively
-
> so
> > if this one is already answered - just give me the right search
terms
> > please...
> > >
> > > Installed OMSA via yum repo onto CentOS 4.5
> >
> > Cool.
> >
> > >
> > > Status and info is just NOT appearing/available via cli or web.
As
> you
> > can see below by the output of omreport system summary.  These are
> 1955
> > Blades.
> >
> > Not so cool.
> >
> > Have you tried to see if running "srvadmin-services.sh start" cures
> it?
> > --
> > Michael
> 
> _______________________________________________
> Linux-PowerEdge mailing list
> Linux-PowerEdge at dell.com
> http://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq
> 

_______________________________________________
Linux-PowerEdge mailing list
Linux-PowerEdge at dell.com
http://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq




More information about the Linux-PowerEdge mailing list