NMI ISR: NMI_PRIMARY_BRIDGE_ERROR

Adam Williams awilliam at mdah.state.ms.us
Fri Mar 14 14:18:01 CST 2003


I would start with the basics of your networking problem.  Did you try the
networking card in a different PCI slot?  Try a different networking cable
on another port on your hub/switch?  try your networking card in another
computer?

			Adam

On Fri, 14 Mar 2003, Heflin, Roger A. wrote:

>
>
> 	Hello,
>
> 	I am getting this error on a Dell 1650 (I have 32 of them identically configured,
> 	with the identical os-all others are not getting this error).  The error is coming
> 	out of aacraid, and the machine was recently dead and has been fixed by
> 	Dell tech, though it is giving this error, and the network appears to lose most
> 	packets (50%) or so on two separate interfaces.
>
> 	The os is 2.4.21 pre4, and not giving this error on the other identical machines.
>
> 	The machine was working fine before it broke and was fixed.  When it broke
> 	the orange failure light was lit, I don't know exactly what was determined
> 	to be broken.
>
> 	The machine does not act well, but beyond this error, and the network not
> 	working correctly there are no other obvious symptoms.
>
> 	                               Roger
>
> _______________________________________________
> Linux-PowerEdge mailing list
> Linux-PowerEdge at dell.com
> http://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
> Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq or search the list archives at http://lists.us.dell.com/htdig/
>




More information about the Linux-PowerEdge mailing list