kmod: failed to exec /sbin/modprobe -s -k scsi_hostadapter, errno = 2

Shahram shahram at web.de
Mon Jun 10 10:43:00 CDT 2002


a part from /var/log/messages:

.............................................................................................................................>
Jun 10 17:53:15 PE1400SC kernel: SCSI subsystem driver Revision: 1.00
Jun 10 17:53:15 PE1400SC kernel: kmod: failed to exec /sbin/modprobe -s 
-k scsi_hostadapter, errno = 2
Jun 10 17:53:15 PE1400SC kernel: megaraid: v1.18a (Release Date: Mon Mar 
11 11:38:38 EST 2002)
Jun 10 17:53:15 PE1400SC kernel: megaraid: found 0x101e:0x1960:idx 0:bus 
1:slot 8:func 0
Jun 10 17:53:15 PE1400SC kernel: scsi0 : Found a MegaRAID controller at 
0xe0837000, IRQ: 21
Jun 10 17:53:15 PE1400SC kernel: scsi0 : Enabling 64 bit support
Jun 10 17:53:15 PE1400SC kernel: megaraid: [1.63:3.17] detected 1 
logical drives
Jun 10 17:53:15 PE1400SC kernel: megaraid: channel[1] is raid.
<....................................................................................................

bye shahram


Bart SCHELSTRAETE wrote:

> Is there any information in the syslog?
>
>
> rgrds,
>
>            Bart
>
> Shahram wrote:
>
>> hi
>>
>> i deactived on board SCSI on PE1400SC  and installed RedHat 7.3.
>> In output from "dmesg" apsears:
>>
>> "kmod: failed to exec /sbin/modprobe -s -k scsi_hostadapter, errno = 2"
>>
>> do everybody know about this?
>>
>> bye shahram
>>
>> _______________________________________________
>> Linux-PowerEdge mailing list
>> Linux-PowerEdge at dell.com
>> http://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
>> Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq or search the 
>> list archives at http://lists.us.dell.com/htdig/
>
>
>






More information about the Linux-PowerEdge mailing list