1650 e1000 problems

Rosenbaum, Gregory Greg_Rosenbaum at adaptec.com
Fri Jun 7 10:01:01 CDT 2002


This is a driver issue.  You will need to install intel's driver from their
website.  That should fix your issue.

-Greg

-----Original Message-----
From: Francisco Perin [mailto:fperin at kaplan.com] 
Sent: Friday, June 07, 2002 7:55 AM
To: linux-poweredge at dell.com
Subject: 1650 e1000 problems

I'm demo'ing a new 1650 running RH-Linux 7.2 and
i'm having terrible problems with the network
interfaces.  They are configured to come up at
boot and they do - but they only stay available
for an average of 10 minutes.  After which I loose
connectivity to everything - meaning I can't ping
beyond the interface - although I can ping the
interface itself.  Even after a few ifdown and
up's the thing doesn't get beyond itself.  If I
reboot the box of course it comes back for a few
minutes.

I've had the networking guys verify the everything
is kosher on that side of things - so it's
definitely isolated to the interfaces.  Any Ideas?

Thanks,

*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:
G. Francisco Perin
Senior Systems Engineer
Kaplan Inc.
212.707.5312
(cell) 917.378.0901
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:

_______________________________________________
Linux-PowerEdge mailing list
Linux-PowerEdge at dell.com
http://lists.us.dell.com/mailman/listinfo/linux-poweredge
Please read the FAQ at http://lists.us.dell.com/faq or search the list
archives at http://lists.us.dell.com/htdig/




More information about the Linux-PowerEdge mailing list